About Us | Proud To Bring Innovative Technology For Smart Media Solution
13396
page-template-default,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

KROLAND USA

Proud To Bring Innovative Technology For Smart Media Solution

KRoland is formerly well known for more than a decade as a Texas based company, dedicated to providing prompt, courteous, and professional services to hotels, restaurants, KTV room business and media companies. For better serving and faster shipping to the US nation wide, we recently moved our headquarter to Austin Texas; and in progressing to set up pick up locations across our country.

Maintaining a highest level of technical expertise to provide the best media products available to meet our customer’s needs.

We are now working hard to bring professional & latest technologies on our products to the end-users by making them enjoyable for everyone, without technical skills required.

Designed and Engineered with pride in Texas, USA.

Customer Satisfaction0%
User Friendly0%
Best Product Warranty0%
Fast Ship - Easy Return0%

WHAT MAKES KROLAND STAND OUT FROM OTHERS? 

Latest Technology – Highest Quality Products – Best Knowledgeable & Friendly Customer Service
At Lowest Cost For Your Solution

Innovative Technology Leader

We are proud of  to bring latest technologies from professional recording and music production industry, and make it enjoyable for end-users.

Priority On Sound Quality

Don’t waste your valuable time for audio products that don’t sound great! Our audio experts have spent countless hours listening to, comparing various components until we were satisfied

Customer Oriented

Our products are customized for your needs. We focus on simple to set up, easy to use, and the most reliable performance.

America’s Best Warranty

We offer 1 addition year above American’s standard warranty, always stand behind what we sell with 2 years limited parts and labor.

Support At Your Time

Your time is really important to us, and our phone lines sometimes are busy. Let “schedule a call back” so that our friendly customer service can help you at your convenient time.

EASY TO RETURN

We understand sometimes people got frustrated when purchasing audio products online. That why, we make returning process never been easier; in case the products are not best fit your expectation.

KRoland USA – Smart Media Solution

KRoland USA là công ty chuyên nghiệp về tư vấn giải pháp và cung cấp sản phẩm cho các phòng karaoke kinh doanh cũng như người dùng karaoke ở thị trường Bắc Mỹ. Với hơn mười năm kinh nghiệm, KRoland USA phát triển sản phẩm dựa trên việc đánh giá nhu cầu khách hàng,  thiết kế sản phẩm để làm hài lòng khách hàng khó tính nhất , làm việc với các hãng sản xuất nổi tiếng để cho ra các sản phẩm chất lượng cao cấp nhất, và có khả năng bổ sung những thiếu sót cho thị trường.

KRoland luôn đặt mục tiêu đáp ứng nhu cầu của khách hàng lên cao nhất, KRoland tự hào không chỉ mang đến quý vị sản phẩm tốt nhất với giả cả phải chăng; mà hơn thế nữa, chúng tôi mang đến bạn giải pháp hoàn hảo nhất.

Cho dù quý vị đang có ý định đầu tư kinh doanh hệ thống karaoke, quý vị muốn nâng cấp hệ thống hiện có, hoặc đơn giản chỉ tìm cho mình những thiết bị karaoke gia đình; chúng tối sẵn lòng tư vấn cho quý vị để tìm ra giải pháp hoàn hảo với chi phí thấp nhất.

KRoland cung cấp trực tiếp sản phẩm đến người tiêu dùng không qua bất cứ một trung gian nào, nhằm đảm bảo chất lượng sản phẩm, cung cách phục vụ, chế độ bảo hành và đặc biệt và giá thành sản phẩm không bị đẩy lên cao khi qua các hệ thống phân phối  hoặc các tiệm bán lẻ.

Karaoke là một lãnh vực rất đặc biệt; nó không chuyên nghiệp như nghề âm thanh sân khấu hay lĩnh vực phòng thâu; nhưng nó vẫn đòi hỏi những hiểu biết căn bản về kỹ thuật điện tử cũng như âm thanh. Tuy nhiên, khách hàng karaoke, những “ca sỹ” cả chuyên và không chuyên hầu hết đều biết rất hạn chế về nó. Và ngay cả những người bán hàng karaoke, có những người nói rất nhiều nhưng thực sự không hiểu rõ những gì mình đang nói, bởi bán sản phẩm karaoke không giống bán nồi cơm điện, lò nướng thịt hay máy xay sinh tố… hậu quả là khách hàng tốn rất nhiều tiền bạc và công sức vẫn chưa có được sản phẩm như mình mong đợi.

Forum hỏi đáp thắc mắc về các sản phẩm karaoke: Quý khách chỉ cần tạo tài khoản và vào forum đặt câu hỏi. Chúng tôi và những đồng nghiệp sẽ giải đáp thắc mắc của quý khách tường tận nhất

Một lần nữa, KRoland hiểu rõ nhu cầu của quý vị, và chúng tôi sẵn sàng giúp quý vị đưa ra giải pháp tối ưu . Hãy dành một ít thời gian quý báu của quý vị để đọc các bài viết và xem video trong trang web này; kiến thức là sức mạnh, chắc chắn sẽ giúp quý vị trở thành người mua thông minh.

Chân thành cảm ơn thương mến trong suốt nhiều năm qua và kính mong tiếp tục nhận được sự ủng hộ của quý vị trong thời gian tới.

Kênh Youtube của chúng tôi – Giới thiệu, hỗ trợ, hướng dẫn sử dụng các sản phẩm.

Group: Karaoke – Technical Support & Sharing Experiences.

KRoland USA 
Be Smart & Buy Smart